divendres, de febrer 08, 2008

SUPLEMENT 1 LA LETERA (IES TERRA ALTA)

L'espai amb lletres de Ràdio Gandesa, La Letera, té una edició setmanal especial que hem anomenat La LETERA SUPLEMENT. En aquests espais els locutors i editors son els alumnes de 1r d'ESO de l'IES Terra Alta que cada setmana ens ofereixen els seus treballs literaris en llengua castellana i les seves preferències musicals.

La primera edició d'aquest programa va ser conduit per l'Andreu, el Joan, la Tània, l'Aleix, en Pau, l'Ariadna i el Martín. Ens parlen dels seus respectius pobles (Horta de Sant Joan, Arnes, Bot i Batea) i us oferim la possibilitat de poder sentir la seva col·laboració a través del nostre bloc.

Així ens assegurem que els seus familiars i amics poden gaudir de la seva experiència radiofònica tenint en compte que Ràdio Gandesa no té cobertura a tota la Terra Alta.

Esperem que ho gaudiu i, sobretot, que us en sentiu orgullosos!

Gràcies als 7 i a Lluís Fernàndez, el seu professor i col·laborador de RG per la seva iniciativa.

Aquest és el podcast de la introducció del programa el Suplement 1 de La Letera amb el Lluís, conductor de l'espai, i l'Andreu, d'Horta, com a primer col•laborador.



Segona intervenció al Suplement 1 de La Letera. Tos presentem a la Tània, d'Arnes.



És el torn ara del Joan, d'Horta. Recordem que us estem oferim en podcast els fragments del programa Suplement 1 de La Letera realitzat per alumnes de 1r d'ESO de l'IES Terra Alta.



Aquest és l'Aleix de Bot que seguiex amb les descripcions d'alguns dels pobles de la Terra Alta.



I tornem a Horta perquè és el torn ara del Pau.



De nou una veu femenina. L'Ariadna de Batea.



I per finalitzar la simpatia d'en Martín que ens explica, en vers, les avantatges de viure a un poble petit com el seu, Arnes.



Esperem que us hagi agradat i aviat posarem a la vostra disposició la segona edició del Suplement La Letera amb altres alumnes de 1r d'ESO de l'IES Terra Alta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

jo e esta a la radio el dia 12-02-08 i e de dir que fa una mica de bergonya parlar per akell micro i tentravanque molt

Anònim ha dit...

li baix prometre al profe de castallà que deixaria un comentari i ho he fet, a jo soc un dels primers que baix aner a la ràdio i hem baix posar molt nervios prò m'ho baix passar bé