dijous, de febrer 21, 2008

INCENDI A GANDESA


Un incendi bastant espectacular ha fet saltar les alarmes este matí a Gandesa. El foc s'ha produït en una de les naus de la fàbrica de plàstics de Gandesa propietat de Gràfiques Salaet. La fàbrica està situada a la carretera de Bot, TV-3531, al quilòmetres 0,5, a la mateixa sortida de la població. Sembla que el foc s'hauria originat mentre es realitzaven uns treballs de soldadura prop d'una de les parets de la nau recoberta de poliuretà, un material molt inflamable.
Durant uns deu minuts, unes grans flames sobresortien de la fàbrica i s’ha format una espectacular columna de fum. Segons informen fonts del Bombers de la Generalitat, l'incendi ha afectat una màquina de premsat plàstics i alguns elements. També tres treballadors de l'empresa han resultat ferits lleus per la inhalació de fum i un quart treballador hauria patit creades de primer grau en una mà. Tots quatre han estat traslladats al CAP de Gandesa. En l'extinció de l'incendi hi han treballat 10 dotacions de Bombers i el foc s'ha donat per controlat a les 11:00 del matí, mitja hora després que el Servei d'Emergències revés l'avís de l'incendi.

Audionotícia:



També un petit accident de trànsei s'ha produït sobre les 11:00 hores a la carretera C-43 entre Gandesa i el Pinell de Brai. Un cotxe ha sortit de la via però no hi ha hagut cap persona ferida.