dimecres, de febrer 20, 2008

OBRIM LA BIBLIOTECA COMARCAL


Mentre les administracions es passen la pataca calenta de perquè la Biblioteca Comarcal de Gandesa segueix tancada 10 mesos després de la finalització de les obres, s'ha engegat una campanya virtual per Internet per reclamar l'obertura immendiata de l'equipament.
La iniciativa l'encapçala Daniel Gil, bilbiotecari i contribuent indignat per aquests errors burocràtics que acaben perjudicant sempre a l'usuari i en aquests cas els habitants de Gandesa i de tota la Terra Alta.

Per participar a la campanya, fet que tos demanen, visiteu o bé http://campanyes.org/BibliotecaGandesa o bé el bloc d'en Daniel Gil, http://www.bauenblog.info/.

Adheriu-tos!!!

[bauen_Blog] : "Campanya per demanar l’obertura de la Biblioteca de Gandesa
No sé si servirà d’alguna cosa, però penso que cal començar a moure’s i fer activisme virtual i social. Així que he obert una campanya per reclamar l’obertura immediata de la nova Biblioteca de Gandesa. La campanya finalitza el proper 31 de març de 2008, i veureu que he posat com a destinatari l’Ajuntament de Gandesa. Bé, t’obliguen a posar un destinatari, i he posat l’Ajuntament com podria haver posat la Generalitat. Però vaja, això és el de menys; l’important és recollir adhesions.
http://campanyes.org/BibliotecaGandesa"

1 comentari:

Daniel Gil Solés ha dit...

Anna, gràcies per fer difusió de la campanya per demanar l'obertura de la Biblioteca.
Va ser un plaer coneixer-nos en persona.
Atentament,
Dani