dilluns, de gener 21, 2008

RECEPTARI GANDESÀ


Ràdio Gandesa prepara un nou espai concurs on entre tots els oients de la emissora municipal puguem crear el RECEPTARI DE LA CUINA GANDESANA. El nou espai proposarà cada setmana un producte o aliment perquè ens feu arribar les vostres receptes més tradicionals, més originals i/o més sabroses. El recull serà editat a l'estiu.


Si teniu algun establiment o botiga relacionats amb el món de la gastronomia o senzillament amb Gandesa i la comarca, us demanem també la vostra participació. Volem agrair als radioients la seva col·laboració oferint-los vals de descompte, regals o allò en què pugueu col·laborar.


Truqeu a Ràdio Gandesa, 977 42 08 26, o escriviu-nos (en aquest mateix bloc o a radiogandesa@gmail.com) i ens posarem amb contacte amb vatres de seguida.


Tos estarem esperant!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa, a veure si aconseguiu una bona col·lecció i publiqueu un bon volum de receptes.

Marc Jornet ha dit...

Molt bé la iniciativa gastronòmica en particular i la del bloc en general, veuràs com et serà una eina útil! M'alegro d'haver descobert un bloc de Gandesa. I a veure si podrem escoltar RG per internet, que els que no vivim al poble ens ho perdem...